Evenementen
Evenementen

Vzw Den Brand organiseert jaarlijks een aantal evenementen. We zien dit vooral als een ontmoetingsplaats voor onze cliënten en hun families maar ook voor alle sympathisanten van onze organisatie. Onze evenmenten staan open voor iedereen!

 

Door de coronacrisis is het elkaar ontmoeten helaas niet mogelijk. We hopen wel in 2021 onze events te kunnen organiseren, mogelijks op een andere manier. Hopelijk zien we u op één van onze feesten!

 

Meer informatie over onze evenementen vind je ook op onze facebookpagina (Denbrand.vzw). 

 

 

MOEDERDAGONTBIJT - 15 augustus 2021

Verwen mama met een complete ontbijtbox gratis aan huis geleverd! 

Gratis aan huis geleverd op 15 augustus in de regio’s rond Mol (Geel, Retie, Dessel, Balen) en Herentals (deelgemeenten , Herenthout, Olen, Bouwel , Vorselaar, Lille, Groot Kasterlee). Leveringen gebeuren willekeurig vanaf 7u30.

U kan uw ontbijt ook afhalen in Mol (Spoorwegstraat 27) of Herentals (Schoolstraat 44) tussen 7u30 en 10u.

 

Uw ontbijtbox wordt mooi verpakt en bevat hartig en zoet beleg, yoghurt, een hardgekookt eitje, fruit, koffie, thee, fruitstap, … en uiteraard een uitgebreid assortiment van de warme bakker. Maak de verrassing compleet met een prachtig bloemenboeket!

 

Bestel voor 7 augustus 2021. 

 

 

Bedankt voor uw steun aan onze vzw! 

 

 

 

MOSSELFEEST - 27 november 2021

We hopen dat ons mosselfeest eind november op een veilige manier kan doorgaan. We wachten de richtlijnen van de overheid af om verder te plannen. 

 

 

 

ITALIAANS FESTIJN - 6 maart 2022

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we op de 1e zondag van maart ons Italiaans Festijn. In 2021 werd dit een take-away versie. Hopelijk kunnen we op zondag 6 maart 2022 elkaar opnieuw ontmoeten in de Rabianozaal van De Rozenberg