Evenementen
Evenementen

Vzw Den Brand organiseert jaarlijks een aantal evenementen. We zien dit vooral als een ontmoetingsplaats voor onze bewoners en hun families maar ook voor alle sympathisanten van onze organisatie. Onze evenmenten staan open voor iedereen!

 

Hieronder vind je de kalender voor 2019. Hopelijk zien we u op één van onze feesten!

 

Meer informatie over onze evenementen vind je op onze facebookpagina (Denbrand.vzw). Je kan ons ook bereiken via 014 34 70 40 of info @ denbrand.be.

 

 

MOEDERDAGONTBIJT

Verwen mama op 15 augustus 2019 met een heerlijk en vers ontbijt. U kan kiezen om het te laten leveren aan huis of zelf op te halen.

Bestel online of via het bestelformulier

 

 

 

MOSSELFEEST

Naar jaarlijkse gewoonte gaat in Herentals ons jaarlijks mosselfeest door. Nodig vrienden en familie uit en kom samen op zaterdag 30 november 2019 langs in Campus De Vesten om te smullen van een heerlijk potje mosselen of een lekker bord stoofvlees, videe of een vegetarische koude schotel. De kleine eters kunnen kiezen voor een curryworst of kinderporties.   

 

 

ITALIAANS FESTIJN

Ook in 2020 organiseren we een Italiaans Festijn! 

 

Op zondag 3 maart 2019 kan je in de zaal van de Rozenberg school in Mol smullen van een heerlijk Italiaans 3-gangen menu. Op het buffet vind je als voorgerecht minestronesoep, als hoofgerecht kan je kiezen tussen 4 verschillende pasta's. Welke zal jij op je bord scheppen: spaghetti Bolognaise, vegetarische lasagne, macaroni met ham en kaas of pasta met scampi en curry? Of proef gewoon van alles! Laat zeker een plaatsje over voor de overheelijke tiramisu met speculaas. We serveren dit alles met een vleugje Italiaanse sfeer.

 

Inschrijven is niet nodig. U ben welkom van 11u30 tot 14u30 en van 16u tot 18u30. Place to be: Rozenberg 2, 2400 Mol.

Volwassenen kunnen voor € 18 van het 3-gangenmenu eten. Kinderen t.e.m. 11 jaar betalen € 1 per levensjaar

 

 

Met dank aan onze sponsor: